Cărbunii Marabu sunt obținuți din prelucrarea arborelui de Marabu (Dichrostachys Cinera).
Lemnul de Marabu are o duritate ridicată, formă de băț și un timp de ardere potrivit pentru o sesiune lungă de grătar!
Cărbunele de Marabu conferă un gust neutru, ușor de fum.
După ce ați terminat grătarul și doriți să stingeți cărbunele puteți face asta prin închiderea capacului și oprind alimentarea cu aer.
Cărbunii Marabu se pot reaprinde data viitoare, nu uitați să curățați cenușa înainte de reaprindere!
Există multe tipuri diferite de cărbune de lemn pentru grătar, diferența constă în duritatea lemnului și în mărimea bucăților.
Astfel de factori determină cât de fierbinte devine cărbunele sau brichetele și cât timp generează suficientă căldură.
Cărbunele Marabu este de înaltă calitate, potrivit pentru grătare îndelungate la o temperatură mai scăzută sau pentru grătare scurte la o temperatură mai ridicată, indiferent de ceea ce este necesar pentru prepararea mâncării.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.