Așchiile de afumare sunt un produs versatil și esențial pentru obținerea unor arome autentice în diverse preparate culinare.
Instrucțiuni de utilizare:
• Pentru grătar – înmuiați așchiile în apă timp de 30 minute, apoi plasați-le peste cărbunii încinși pentru a adauga aroma alimentelor.
• Pentru afumătoare – înmuiați așchiile în apă timp de 30 minute, apoi așezați-le în tava de afumare sau direct pe elementul de încălzire al afumătorii.
Lemn de fag (tivitură lemn de fag fără coajă) – nu este tratat chimic sau termic și nu este supus nici unui alt tratament exceptând tratamentul fizic de tăiere, tocare și selectare.
Transformarea lemnului în chips/așchii de afumare se face prin operații de tăiere și mărunțire.
Culoarea produsului este brun deschis.
Aromă bogată, ideală pentru carne de porc, pui și legume.
Depozitarea se face în spații acoperite, uscate și aerisite.
Greutate sac: 15kg.
Sare măruntă pentru murături (de rocă), pungă 2kg
Bicarbonat de sodiu, Salt Star Corporation, plic resigilabil 1kg
Mac semințe, Salt Star Corporation, borcan 600g
Piper roșu boabe, Salt Star Corporation, plic resigilabil 500g
Fulgi de fasole, cutie 90g
Râșnită mică reutilizabilă cu piper negru, 90g
Linte roșie, pungă 250g
Fulgi de cartofi, sac 15kg
Sare extrafină recristalizată iodată, cutie 1Kg
Rășniță ceramică mare, reutilizabilă și personalizabilă
Râșniță ceramică mare, reutilizabilă, cu piper verde boabe, Salt Star Corporation, 60g 



Recenzii
Nu există recenzii până acum.