Așchiile de afumare sunt un produs versatil și esențial pentru obținerea unor arome autentice în diverse preparate culinare.
Instrucțiuni de utilizare:
• Pentru grătar – înmuiați așchiile în apă timp de 30 minute, apoi plasați-le peste cărbunii încinși pentru a adauga aroma alimentelor.
• Pentru afumătoare – înmuiați așchiile în apă timp de 30 minute, apoi așezați-le în tava de afumare sau direct pe elementul de încălzire al afumătorii.
Lemn de fag (tivitură lemn de fag fără coajă) – nu este tratat chimic sau termic și nu este supus nici unui alt tratament exceptând tratamentul fizic de tăiere, tocare și selectare.
Transformarea lemnului în chips/așchii de afumare se face prin operații de tăiere și mărunțire.
Culoarea produsului este brun deschis.
Aromă bogată, ideală pentru carne de porc, pui și legume.
Depozitarea se face în spații acoperite, uscate și aerisite.
Greutate sac: 15kg.
Turmeric, pungă 50g
Cimbru frunze, Salt Star Corporation, plic 500g
Cărbuni grătar Don Carbone 10kg
Sare de Himalaya grunjoasă, Salt Star Corporation, borcan 1Kg
Tarhon uscat, pungă 50g
Sare de Himalaya extrafină, Salt Star Corporation, Solniță 280g
Cărbuni grătar Nelu Carbunelu' 3kg
Turmeric, Salt Star Corporation, plic resigilabil 500g
Piper alb boabe, sac 10kg
Zahăr stick, 4g, 250 buc/pachet
Peleți din rumeguș, sac 15kg
Leuștean uscat, pungă 50g
Sare de Himalaya grunjoasă, cutie 500g
Mărar uscat, Salt Star Corporation, borcan 200g
Piper negru boabe, Vietnam, vrac 1kg
Sare de Himalaya extrafină, iodată, sac 25kg
Piper mozaic, sac 5kg
Sare de Himalaya mărunțită 1-3mm, neiodată, sac 25kg
Cărbuni grătar Don Carbone 2,5 kg 



Recenzii
Nu există recenzii până acum.